Първи клас

Уважаеми родители на бъдещите първокласници,

         От 1-ви април, 2024 г. започва подаването на заявления за прием в 1-ви клас и подготвителна група за следващата учебна година, което ще продължи до 31 май, 2024 г.  Моля да побързате да си подадете документите /заявление по образец от училището и лична карта на родител, акт за раждане на детето, и ако има - удостоверение за настоящ адрес/ и да се срещнете с бъдещите учителки: Димитрина Стоилкова, Румяна Рапатинска, Ирина Вучкова, Габриела Павлова, за подготвителната група - Илиана Божилова.

         Работното време на Комисията за прием на документи е от 8.00 ч. до 18.00 ч. , на първия етаж, в стая 111.

          Побързайте, за да удовлетворим Вашите желания! Ще получите и брошура с график на предстоящите дейности за първокласниците през месец юни.

           Заповядайте да видите и модерния интериор в класните стаи, стаите за занимания по интереси, фоайета и коридори.

         Можем да предложим най-функционалната и просторна училищна среда в града, учители, които са утвърдени професионалисти и държат на дисциплината и качеството на учебния процес, целодневна организация на учебния ден, много и разнообразни допълнителни часове /по желание на родителя/ по български език, математика, религия, музика, спорт. А избираемите учебни часове, които са задължителни,

включват отново български език и математика /преподават класните им ръководители/, а също и часове по изобразително изкуство, водени от г-н Евгени Серафимов. За първи път, заради децата Ви, той ще преподава по избираем учебен предмет в І-ви клас! Целта ни е да откриваме и развиваме таланти, да направим ученето на децата  полезно и забавно, запомнящо се за цял живот!

       

     Мариана Панчева,

          директор