Постижения на учители и ученици

ПРОЕКТИ:

  • От месец януари 2020 стартира Проект BG05M2OP001-2.012-0001, финансиран по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж" 2014 - 2020 г. „Образование за утрешния ден”. В проекта участват 3 групи за занимания по ключови дигитални умения.


  • Във връзка с извънредното положение, клубовете по Проект BG05M2OP001-2.012-0001„Образование за утрешния ден” ще продължат работата си онлайн.


  • На 11 май, във връзка с празника на ОУ "Св.св.Кирил и Методий", учениците от групите по проекта ще се включат в онлайн честването му във Фейсбук страницата на училището. Каним всички на представянето на нашите участници.

ПОСТИЖЕНИЯ:

Oбщински кръг на Ученически игри по волейбол

Момчетата от I ОУ взеха участие в общински кръг на Ученически игри по волейбол на 10.12.2019 година. След като надиграха съперниците си от V ОУ, учениците от I ОУ се класираха на първо място в надпреварата.

Ученически игри по волейбол за момичета 5-7 клас

На 09.12.2019 година в голямата зала за спортни игри на стадион „ Осогово“ се проведе общински кръг на Ученически игри по волейбол за момичета 5-7 клас. В надпреварата за продължаване в областен кръг се включиха ученичките от I ОУ, II ОУ и III ОУ от гр. Кюстендил. След победа над съперничките си момичетата на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ се класираха за следващия кръг.

Oбщински кръг на Ученически игри по лека атлетика за деца от 5-7 клас

На закритата лекоатлетическа писта на стадион „ Осогово“ в гр. Кюстендил на 28.11.2019 година се проведе общински кръг на Ученически игри по лека атлетика за момчета и момичета 5-7 клас. В състезанието взеха участие представители на двата пола от 4 училища. След оспорвана надпревара и при момчетата и при момичетата на призовите първи места се класираха децата на I ОУ и с това се класираха за следващия кръг на Ученически игри.

Общински кръг на Ученически игри по бадминтон за деца от 5-7 клас

На 27.11.2019 година във физкултурния салон на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кюстендил се проведе общински кръг на Ученически игри по бадминтон за момчета и момичета 5-7 клас. Състезанието е първо по рода си провеждано някога в Кюстендил. В надпреварата се включиха отборите на I ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ и V ОУ гр. Кюстендил. След провеждане на двубоите , които минаха при изключително коректна атмосфера момичетата и момчетата на I ОУ спечелиха първите места и продължават в областния кръг на Ученически игри.